Nem tud dönteni, melyik aukciós megoldásunkat válassza?

Lépjen velünk kapcsolatba!
Gyulahús auction

Egy ügyfelünk sikertörténete

A Gyulahús Kft. 2023 nyarán Auction Mentor támogatott aukciós szolgáltatás keretében próbálta ki először rendszerünket.  Az aukció összesen hozzávetőleg több mint 16 000 EUR megtakarítást eredményezett ügyfelünk számára csak abban a hónapban. Az átlagosan 12%-os megtakarítás olyannyira elnyerte tetszésüket, hogy ezután úgy döntöttek, elköteleződnek a Fluenta Auction mellett, és licenszcsomagot vásároltak.
Tudjon meg többet történetükről az alábbi blogcikkünkből:

Hogyan dolgozunk?

Mennyi ideig tart egy modul bevezetése? Hogyan zajlik az implementáció? Az alábbi blogcikkből minden kérdésére választ kaphat!

csillag

Ötcsillagos ügyfélszolgálat

Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink szerint kollégáink problémamegoldása és kedvessége rendkívül magas színvonalú.

Partnereink szerint...

 • rating star image

  „Évek óta sikeresen használjuk a Fluentát, melynek bevezetését személyesen menedzseltem cégünk részéről. Az implementáció végére a rendszert teljes egészében vállalatunk igényeire szabták, mindent a mi kéréseink és ütemtervünk szerint alakítottak ki.”

  Kurali Péter

  Beszerzési igazgató, BIS Hungary Kft.

 • rating star image

  „A Fluenta 2015-ös bevezetése előtt jellemzően különböző eseti megoldásokat alkalmaztunk, amelyeket hosszútávon fejleszteni kívántunk. A Fluenta Auction és Sourcing modulok használatával biztonságos, egyszerű felületeken, jól visszakövethető és ellenőrizhető módon intézhetjük a folyamatainkat, és ez jelentősen megkönnyítette a munkánkat.

  dr. Lukovics Balázs

  Követelés behajtási tanácsadó, OTP Bank Nyrt.

 • rating star image

  „Évek óta sikeresen használjuk a Fluenta Auction és Sourcing moduljait és maximálisan elégedettek vagyunk velük. Szeretjük, hogy a rendszer egyszerűen és gyorsan működik, az új kollégák számára is könnyen megtanulható a használata.”

  Szabó Péter

  Kategória beszerzési szenior szakértő, E.ON Gazdasági Szolgáltató Kft.

 • rating star image

  „A Fluenta segítségével a korábbi hosszadalmas megrendelési folyamataink átfutási ideje az eddigi 1-1,5 hónapos időtartam helyett átlagosan egy-másfél hétre rövidültek, sőt vannak, melyek akár egy napon belül is teljesülnek.”

  Nováki Tamás

  Műszaki főigazgató, Eötvös Loránd Tudományegyetem

  Önnek is segíthetünk?

  Ismerje meg, hogyan támogathatná vállalkozását a Fluenta rendszere!

  Lépjen velünk kapcsolatba!
  NE MARADJON LE!

  Iratkozzon fel a legfrissebb Fluenta hírekért!

  Feliratkozom a beszerzési hírekre!