Leegyszerűsítené igényléseit?

Megmutatjuk, hogyan!

Ismerje meg a

Fluenta Req2Order modult

Automatizálja és kontrollálja a vállalaton belüli és kívüli igényléseket!

 

A Fluenta Requisition to Order modullal jelentős megtakarításokat érhet el a beszerzési folyamatai során. Kontrollálja az igényléseket belső katalógusok és beépített jóváhagyási folyamatok segítségével.

A modul használata a Fluenta elektronikus beszerzési rendszerének részeként segít optimalizálni a beszerzési folyamatokat, és jelentősen csökkentheti az adminisztrációval és a hibákkal járó feladatokat.

A Fluenta Req2Order modul fő előnyei:

 1. tick

  egyszerű felület,

 2. tick
  könnyen kereshető, képekkel ellátott katalógusok,
 3. tick
  összehasonlítási funkció,
 4. tick
  kockázatcsökkentés: garantáltan megbízható szállítókkal való együttműködés,
 5. tick
  szállítói kapcsolattartó felület, szállítói portál,
 1. tick
  szerződéses keretfigyelés,
 2. tick
  komplex igények kezelése, 
 3. tick
  költségkeret-kontroll,
 4. tick
  készletgazdálkodás,
 5. tick
  riportálás.

Kinek ajánljuk?

 

A Fluenta Req2Order modul ajánlott minden olyan vállalat számára, ahol optimalizálni kívánják a meglévő folyamataikat, csökkenteni az adminisztrációval járó terheket és minimalizálni a hibákat a beszerzési folyamat során.

A modul kifejezetten alkalmas olyan szervezetek számára, melyek nagyobb beszerzési volumennel rendelkeznek, és ahol fontos a költségkeret-gazdálkodás és a pénzügyi fegyelem optimalizálása, valamint a költések áttekinthetősége.

Fluenta Req2Order modul hasznos segítséget nyújthat cégének, amennyiben jelenleg:

 

 1. thick tick - white
  az igénylések kezelése és jóváhagyása túl sok időt és erőforrást emészt fel,
 2. thick tick - white
  az operatív  beszerzési folyamatok bonyolultak és átláthatatlanok,
 3. thick tick - white
  az adminisztrációval járó feladatokat nehéz és időigényes elvégezni,
 4. thick tick - white
  túl sok hiba történik a beszerzési folyamat során,
 5. thick tick - white
  nehéz követni a költségeket és a pénzügyi fegyelmet.

Többre kíváncsi?

Lépjen velünk kapcsolatba!
icon_uncontrolled_buying

Nincs több féktelen beszerzés

Szabályozza a vállalaton belüli és kívüli igényléseket személyre szabható katalógusokkal és beépített jóváhagyási láncokkal.

icon_boss

Mutassa meg, ki a főnök

Határozza meg és ellenőrizze a folyamat összes lépését – kiadások, költségkeretek, készletek –, és döntse el, ki igényelhet, és mit.

icon_used_up

Semmi nem vész el

Kövessen nyomon minden folyamatot egy helyen; a felhőalapú rendszernek köszönhetően minden információ bármikor rendelkezésére áll.

icon_receive

Iktasson profi módra

Kapjon azonnali visszajelzést a leszállított termékek megérkezéséről azáltal, hogy azokat az igénylők saját maguk tudják érkeztetni.
icon_supplier_portal

Integrált szállítói portál

Segítse az együttműködést a megrendelésekről, visszaigazolásokról és szállítási információkról küldött email értesítésekkel.

icon_tutorial

Személyes implementáció

A bevezetés során megmutatjuk, hogyan hozhatja ki a legtöbbet folyamataiból rendszerünk segítségével.

 • logo_yettel
 • logo_univer
 • logo_soproni egyetem
 • logo_signalduna
 • logo_porsche
 • logo_otp

Partnereink szerint...

 • rating star image

  „Évek óta sikeresen használjuk a Fluentát, melynek bevezetését személyesen menedzseltem cégünk részéről. Az implementáció végére a rendszert teljes egészében vállalatunk igényeire szabták, mindent a mi kéréseink és ütemtervünk szerint alakítottak ki.”

  Kurali Péter

  Beszerzési igazgató, BIS Hungary Kft.

 • rating star image

  „A Fluenta 2015-ös bevezetése előtt jellemzően különböző eseti megoldásokat alkalmaztunk, amelyeket hosszútávon fejleszteni kívántunk. A Fluenta Auction és Sourcing modulok használatával biztonságos, egyszerű felületeken, jól visszakövethető és ellenőrizhető módon intézhetjük a folyamatainkat, és ez jelentősen megkönnyítette a munkánkat.

  dr. Lukovics Balázs

  Követelés behajtási tanácsadó, OTP Bank Nyrt.

 • rating star image

  „Évek óta sikeresen használjuk a Fluenta Auction és Sourcing moduljait és maximálisan elégedettek vagyunk velük. Szeretjük, hogy a rendszer egyszerűen és gyorsan működik, az új kollégák számára is könnyen megtanulható a használata.”

  Szabó Péter

  Kategória beszerzési szenior szakértő, E.ON Gazdasági Szolgáltató Kft.

 • rating star image

  „A Fluenta segítségével a korábbi hosszadalmas megrendelési folyamataink átfutási ideje az eddigi 1-1,5 hónapos időtartam helyett átlagosan egy-másfél hétre rövidültek, sőt vannak, melyek akár egy napon belül is teljesülnek.”

  Nováki Tamás

  Műszaki főigazgató, Eötvös Loránd Tudományegyetem

  Önnek is segíthetünk?

  Ismerje meg, hogyan támogathatná vállalkozását a Fluenta rendszere!

  Lépjen velünk kapcsolatba!

  Még több információ a Fluenta Req2Orderről

  • Rugalmas igénylés

   Termék és szolgáltatás igénylése lehetséges webshopjellegű katalógusos, szabadszöveges vagy űrlapos rendeléssel. Szolgáltatás esetén például egy űrlapot kell csupán kitöltenie, ahol a szolgáltatás paramétereit (például nyomdai megrendelés esetén a méretet és a darabszámot) kell megadnia. Ezenfelül lehetőség van termékekre keresni vagy részletes adatokkal kiegészíteni az igénylést.

  • Jóváhagyás és kontroll

   Az igénylés egy flexibilis jóváhagyási láncon megy keresztül. Többek között a termék típusától, a rendelő munkatárs beosztásától és a megrendelés értékétől is függővé teheti a jóváhagyók csoportját. Minden igényléshez felelőst rendelhet, aki pontosíthatja a technikai paramétereket, illetve szabadságolás vagy betegség esetén helyettesítést állíthat be távollevő munkatársai helyére.

  • Privát és publikus katalógusok

   A modulban a szállítóknak lehetősége van felvinni saját termékeiket és szolgáltatásaikat a katalógusba. Privát katalógus és árak esetén csak az Ön vállalata rendelhet ezekből a cikkekből, publikus katalógus esetén az összes Fluenta felhasználó elérheti a termékeket. A megrendelésekhez opcionálisan beállíthat keretszerződést is, így értesítést kaphat a keretösszeg kimerülése előtt.

  • Érkeztetés
   A leszállított termékeket az igénylők saját maguk tudják érkeztetni, így már a számla beérkezése előtt rendelkezésre áll az az információ, hogy mely számlákat lehet pénzügyileg rendezni.

   Az érkeztetés nemcsak kosár-, hanem tételszinten is elvégezhető, így részteljesítés igazolása is lehetséges.
  • Szállítói portál
   A szállítói portál segítségével a szállítók vevőikkel elektronikus kapcsolatot építhetnek ki. Ezen a csatornán nemcsak az egyes rendelésekkel kapcsolatos információk (rendelés, visszaigazolás, számlák stb.) áramolhatnak, hanem az elektronikus információk minden további manuális feldolgozás nélkül bekerülhetnek a vállalatirányítási, termelési, illetve készletgazdálkodási rendszerekbe.

  Hogyan dolgozunk?

  Mennyi ideig tart egy modul bevezetése? Hogyan zajlik az implementáció? Az alábbi blogcikkből minden kérdésére választ kaphat!

  1. csillag

   Ötcsillagos ügyfélszolgálat

   Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink szerint kollégáink problémamegoldása és kedvessége rendkívül magas színvonalú.

  NE MARADJON LE!

  Iratkozzon fel a legfrissebb Fluenta hírekért!

  Feliratkozom a Fluenta blogra!