Leegyszerűsítené igényléseit?

Megmutatjuk, hogyan!

Ismerje meg a

Fluenta Req2Pay modult

icon_uncontrolled_buying

Nincs több féktelen beszerzés

Szabályozza a vállalaton belüli és kívüli igényléseket személyre szabható katalógusokkal és beépített jóváhagyási láncokkal.

icon_boss

Mutassa meg, ki a főnök

Határozza meg és ellenőrizze a folyamat összes lépését – kiadások, költségkeretek, készletek –, és döntse el, ki igényelhet.

icon_supplier_portal

Integrált szállítói portál

Segítse az együttműködést a megrendelésekről, visszaigazolásokról és szállítási információkról küldött email értesítésekkel.

icon_used_up

Semmi nem vész el

Kövesse nyomon kisértékű eszközei amortizációját – a könyvelés értékelni fogja!
icon_receive

Iktasson profi módra

Kapjon azonnali visszajelzést a leszállított termékek megérkezéséről azáltal, hogy azokat az igénylők saját maguk tudják érkeztetni.
icon_tutorial

Személyes implementáció

A bevezetés során megmutatjuk, hogyan használja rendszerünket.

Többre kíváncsi?

 Lépjen velünk kapcsolatba!
 • logo_yettel
 • logo_univer
 • logo_soproni egyetem
 • logo_signalduna
 • logo_porsche
 • logo_otp

Még több információ a Fluenta Req2Payről

 • Rugalmas igénylés

  Termék és szolgáltatás igénylése lehetséges webshopjellegű katalógusos, szabadszöveges vagy űrlapos rendeléssel. Szolgáltatás esetén egy űrlapot kell csupán kitöltenie, ahol a szolgáltatás paramétereit (például nyomdai megrendelés esetén a méretet és a darabszámot) kell megadnia. Ezenfelül lehetőség van termékekre keresni vagy az igénylés részletes adatait megadni.

 • Jóváhagyás és kontroll

  Az igénylés egy flexibilis jóváhagyási láncon megy keresztül. Többek között a termék típusától, a rendelő munkatárs beosztásától és a megrendelés értékétől is függővé teheti a jóváhagyók csoportját. Minden igényléshez felelőst rendelhet, aki pontosíthatja a technikai paramétereket, illetve szabadságolás vagy betegség esetén helyettesítést állíthat be távollevő munkatársai helyére.

 • Privát és publikus katalógusok

  A modulban a szállítóknak lehetősége van felvinni saját termékeiket és szolgáltatásaikat a katalógusba. Privát katalógus és árak esetén csak az Ön vállalata rendelhet ezekből a cikkekből, publikus katalógus esetén az összes Fluenta felhasználó elérheti a termékeket. A megrendelésekhez opcionálisan beállíthat keretszerződést is, így értesítést kaphat a keretösszeg kimerülése előtt.

 • Készletgazdálkodás

  A rendszerben lehetőség van különböző raktárakat létrehozni, ezekbe árukat/termékeket érkeztetni, kiadni és átvezetni, a készletadatokról naprakész riportokat futtatni.

  A Fluenta támogatja a kisértékű eszközök nyilvántartását is. Ezek olyan eszközök, melyeket számvitelileg leírnak, noha fizikai használhatóságuk akár több éves is lehet (pl. számítógépes kiegészítők, mobiltelefonok és azok tartozékai).

 • Érkeztetés
  A leszállított termékeket az igénylők saját maguk tudják érkeztetni, így már a számla beérkezése előtt rendelkezésre áll az az információ, hogy mely számlákat lehet pénzügyileg rendezni.

  Az érkeztetés nemcsak kosár-, hanem tételszinten is elvégezhető, így részteljesítés igazolása is lehetséges.
 • Szállítói portál
  A szállítói portál segítségével a szállítók vevőikkel elektronikus kapcsolatot építhetnek ki. Ezen a csatornán nemcsak az egyes rendelésekkel kapcsolatos információk (rendelés, visszaigazolás, számlák stb.) áramolhatnak, hanem az elektronikus információk minden további manuális feldolgozás nélkül bekerülhetnek a vállalatirányítási, termelési, illetve készletgazdálkodási rendszerekbe.

További kérdései lennének?

Kérjük, lépjen kapcsolatba csapatunkkal.
 Lépjen velünk kapcsolatba!
NE maradjon le!

Iratkozzon fel a legfrissebb Fluenta hírekért!