Helló beszerzők, üdv szállítók!

Tudjuk, hogy manapság semmi sem könnyű, de a Fluenta segíthet a vállalati költségek optimalizálásában.


Végül is ez minden növekedés alapja, nem igaz?

Fluenta team
1000+ elégedett ügyfél
 • logo_yettel
 • logo_univer
 • logo_otp
 • logo_porsche
 • logo_mvm
 • logo_mercedes

Történetünk

Minden 2003-ben kezdődött... egy olyan megoldást álmodtunk meg, amely egyesíti a több évtizedes beszerzési szakértelmünket a modern informatikai technológiával. 

Célunk mindig is az volt, hogy a nagy- és középvállalatok számára lehetőséget biztosítsunk, hogy a legjobb piaci feltételek mellett bonyolíthassák le beszerzéseiket és optimalizálhassák üzleti folyamataikat.

A koncepció olyan jól működött, hogy a Fluenta ma már a teljes beszerzési folyamatot képes lefedni. Büszkék vagyunk arra, hogy cégünk Magyarország vezető e-beszerzési szolgáltatójává vált, valamint hogy rendszereinken futott ez ideig az országban a legtöbb elektronikus eljárás, illetve aukció.

0
+

Év tapasztalat

0
+

Ország

0
+

Felhasználó

Kollégáink

Ákos Szabó

CEO

Eszter Gergelyné Strbka

Business development manager

Ibolya Ányos

Head of sales

Barbara Bürgés

Customes success manager

Ágnes Schréder

HR manager

Tanúsítványaink

Ne bízza a véletlenre!

Partnereink szerint...

 • rating star image

  „A Fluenta Compliance modul bevezetése gördülékenyen és gyorsan zajlott a cégünknél, a Fluenta Europe Kft. customer success csapatának részéről pedig minden szükséges támogatást megkaptunk hozzá.”

  Fritz-Körmendi Anna

  Beszerzési menedzser, MAVIR Zrt.

 • rating star image

   

  „A Fluenta az első beszerzéstámogató szoftver, melyet használunk. Azért döntöttünk a Sourcing és Auction modulok bevezetése mellett, hogy megkönnyítsük a beszállítókkal való kapcsolattartást, kiváltsuk a telefonos, vagy e-mailes egyeztetéseket és egy átlátható, ellenőrizhető online rendszerben kezelhessük a tendereljárásainkat.”

  Fekete Levente

  Beszerzési igazgató, Univer Product Zrt.

 • rating star image

   

  „Korábban papíralapon folyt a dokumentumkezelés az intézményben, mely nem volt megbízható, gyakran vezetett a folyamatok elakadásához. Ezeket a problémákat a Fluenta átlátható és ellenőrizhető rendszere sikeresen megoldotta számunkra.”

  Nováki Tamás

  Műszaki főigazgató, Eötvös Loránd Tudományegyetem