Helló beszerzők, üdv szállítók!

Tudjuk, hogy manapság semmi sem könnyű, de a Fluenta segíthet a vállalati költségek optimalizálásában.


Végül is ez minden növekedés alapja, nem igaz?

A Fluenta a stratégiai beszerzések digitalizációs partnere.

A Fluenta használatával elektronikus úton támogathatja stratégiai és operatív beszerzési folyamatait. A szoftver moduláris felépítésének köszönhetően fókuszálhat a beszerzés egy‑egy fázisára vagy akár a teljes folyamatára.

Kiterjedt szolgáltatási spektrumunk lehetővé teszi nagy- és középvállalatok számára, hogy beszerzéseiket a legkedvezőbb piaci feltételek mellett bonyolítsák le, illetve üzletviteli folyamataikat optimalizálják.

Elégedett ügyfeleink

 • logo_yettel
 • logo_univer
 • logo_otp
 • logo_porsche
 • logo_mvm
 • logo_mercedes

TörténetünkFal logóval

Minden 2003-ban kezdődött... egy olyan megoldást álmodtunk meg, amely egyesíti a több évtizedes beszerzési szakértelmünket a modern informatikai technológiával.

Társaságunkat hazai és nemzetközi nagyvállalatoknál szerzett, nagy szakmai múlttal rendelkező gazdasági és beszerzési vezetők alapították, kezdetben elsődlegesen tanácsadó cégként (akkor még Electool néven).

2009 óta a stratégiai beszerzés szakmai támogatásáról (beszerzési projektek teljes körű lebonyolítása, átvilágítás, outsourcing) a fókusz fokozatosan átkerült Fluenta rendszerünk fejlesztésére és a hozzá kapcsolódó tanácsadási szolgáltatások nyújtására
Mára a Fluenta a teljes beszerzési folyamatot képes lefedni. Büszkék vagyunk arra, hogy cégünk Magyarország vezető e-beszerzési szolgáltatójává vált, valamint hogy rendszereinken futott ez ideig az országban a legtöbb piaci elektronikus eljárás, illetve aukció.

Beszerzőként tudjuk, mennyire fontos a gyors megtérülés. Szakértőinkkel azon dolgozunk, hogy a rendszert rövid bevezetési idő alatt, ügyfeleink igényeire szabva, professzionális támogatás mellett adjuk át. Fejlesztéseinkbe folyamatosan beépítjük az aktuális piaci igényeket, Customer Success Management csapatunk pedig dedikált szakértőkkel áll rendelkezésre a szerződés teljes futamideje alatt

Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink magyarországi és nemzetközi nagyvállalatok, például bankok, egyetemek, továbbá az energiaszektor, gyártás, valamint a közszféra vezető cégei.

0
+

Év tapasztalat

0
+

Ország

0
+

Felhasználó

Rólunk oldal kollázs

Kollégáink

Ákos Szabó

CEO

Eszter Gergelyné Strbka

Business operations manager

Ibolya Ányos

Head of sales

Barbara Bürgés

Customes success manager

Ágnes Schréder

HR manager

Tanúsítványaink

Ne bízza a véletlenre!

Partnereink szerint...

 • rating star image

  „A Fluenta Compliance modul bevezetése gördülékenyen és gyorsan zajlott a cégünknél, a Fluenta Europe Kft. customer success csapatának részéről pedig minden szükséges támogatást megkaptunk hozzá.”

  Fritz-Körmendi Anna

  Beszerzési menedzser, MAVIR Zrt.

 • rating star image

   

  „A Fluenta az első beszerzéstámogató szoftver, melyet használunk. Azért döntöttünk a Sourcing és Auction modulok bevezetése mellett, hogy megkönnyítsük a beszállítókkal való kapcsolattartást, kiváltsuk a telefonos, vagy e-mailes egyeztetéseket és egy átlátható, ellenőrizhető online rendszerben kezelhessük a tendereljárásainkat.”

  Fekete Levente

  Beszerzési igazgató, Univer Product Zrt.

 • rating star image

   

  „Korábban papíralapon folyt a dokumentumkezelés az intézményben, mely nem volt megbízható, gyakran vezetett a folyamatok elakadásához. Ezeket a problémákat a Fluenta átlátható és ellenőrizhető rendszere sikeresen megoldotta számunkra.”

  Nováki Tamás

  Műszaki főigazgató, Eötvös Loránd Tudományegyetem

  NE MARADJON LE!

  Iratkozzon fel a legfrissebb Fluenta hírekért!

  Feliratkozom a Fluenta blogra!

  Adószám: 12957150-2-43

  Cégjegyzékszám: 01 09 711910