×

Telefonos ügyfélszolgálat

Kérdése van? Segítségre van szüksége?
Hívja munkatársunkat a
+36 1 8555 999 számon nyitvatartási időben.

Nyitvatartás

Munkatársaink várják megkeresését!
Hétfőtől péntekig 8:00 és 18:00 óra között
közép-európai (budapesti) idő szerint.

Phone support

Have a question? Need help?
Call
+44 20 3393 3514 to reach our colleagues during business hours.

Opening hours

Our colleagues will be pleased to help you!
From Monday to Friday between 8:00 and 18:00
Central European Time (Budapest)

RÓLUNK

2002-ben kezdődött minden... A hazai és nemzetközi nagyvállalatoknál szerzett beszerzési és gazdasági vezetői pozíciókat magunk mögött hagyva egy Magyarországon akkor még újdonságnak számító szolgáltató társaságot, ún. PSP-t (Procurement Service Provider) hoztunk létre.

Egy olyan megoldást álmodtunk meg, amely a több évtizedes beszerzői szaktudást a modern informatikai technológiával ötvözi. Célunk, hogy nagy- és középvállalatok számára biztosítsuk annak lehetőségét, hogy beszerzéseiket a legkedvezőbb piaci feltételek mellett bonyolítsák le, illetve üzleti folyamataikat optimalizálják.

Az elképzelés olyan jól bevált, hogy a fluenta mára modulokból építkezve a teljes beszerzési folyamatot képes lefedni. Büszkék vagyunk rá, hogy társaságunk mára hazánk vezető e-beszerzés szállítója lett, rendszereinken futott ez ideig Magyarországon a legtöbb elektronikus eljárás, illetve aukció.

Szeretne többet tudni a fluenta-ról? Látogasson el tudásbázisunkba, nézze meg ismertető anyagainkat és infografikáinkat!

CSAPATUNK VEZETŐI

SZABÓ ÁKOS

Ügyvezető

Nyolc éven keresztül beszerzési vezetőként és központi beszerzési igazgatóként dolgozott. A MOL Rt. beszerzési vezetőjeként az IT eszközök és szolgáltatások, az egyéb nem termelési célú eszközök, MRO termékek és professzionális szolgáltatások beszerzéséért volt felelős. Kiemelkedő tapasztalatai vannak az elektronikus tendereztetés és a szolgáltatások aukcióra való előkészítésében. A MOL Rt. piactéri projektjének egyik vezetőjeként gyakorlati tapasztalatot szerzett piactéri rendszerek bevezetésével és üzemeltetésével kapcsolatosan. Korábbi munkahelyén, az Eridania Béghin-Say magyarországi részvénytársaságainál létrehozott és irányított egy széles spektrumot átfogó, központi beszerzési szervezetet, vezette a BPR projektet és menedzselte a vállalatirányítási rendszer beszerzési területre való bevezetését. 2004-től az Electool ügyvezető igazgatója.

KUZMENKÓ NOÉMI

Fluenta Product Manager

Noémi több mint 8 év nemzetközi beszerzési tapasztalatával a háta mögött 2014 novemberében csatlakozott az Electool csapatához Fluenta Product Managerként. Korábban az Antenna Hungária beszerzését erősítette beszerzési menedzserként és a stratégiai beszerzési csoport vezetőjeként, végül beszerzői pályafutását a francia székhelyű TéléDiffusion de France európai kategória menedzsereként fejezte be. Munkája során mindig is fontosnak tartotta és szorgalmazta a beszerzési szervezetek növekvő felelősségvállalását a jobb üzleti teljesítmény elérésében és a vállalatok növekedéséhez való hozzájárulásban. Ennek megfelelően MBA képesítést szerzett, szakterülete a tudásmenedzsment a beszerzésben. Kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik a beszerzési technológiák bevezetésének megtérülését alátámasztó elemzések elkészítésében és különböző költségmenedzsment rendszerek - köztük a fluenta - helyi és nemzetközi szintű bevezetésében. Ma ő felel a fluenta fejlesztéséért, felhasználó központú tervezéséért és az ügyféltámogatásért. Célja, hogy a fluenta nemzetközi színvonalú szolgáltatásaival valódi értéket teremtsen a felhasználóknak, amelyet nap mint nap tapasztalnak munkájuk során.

TOP