×

Telefonos ügyfélszolgálat

Kérdése van? Segítségre van szüksége?
Hívja munkatársunkat a
+36 1 8555 999 számon nyitvatartási időben.

Nyitvatartás

Munkatársaink várják megkeresését!
Hétfőtől péntekig 8:00 és 18:00 óra között
közép-európai (budapesti) idő szerint.

Phone support

Have a question? Need help?
Call
+44 20 3393 3514 to reach our colleagues during business hours.

Opening hours

Our colleagues will be pleased to help you!
From Monday to Friday between 8:00 and 18:00
Central European Time (Budapest)

RÓLUNK

2002-ben kezdődött minden... A hazai és nemzetközi nagyvállalatoknál szerzett beszerzési és gazdasági vezetői pozíciókat magunk mögött hagyva egy Magyarországon akkor még újdonságnak számító szolgáltató társaságot, ún. PSP-t (Procurement Service Provider) hoztunk létre.

Egy olyan megoldást álmodtunk meg, amely a több évtizedes beszerzői szaktudást a modern informatikai technológiával ötvözi. Célunk, hogy nagy- és középvállalatok számára biztosítsuk annak lehetőségét, hogy beszerzéseiket a legkedvezőbb piaci feltételek mellett bonyolítsák le, illetve üzleti folyamataikat optimalizálják.

Az elképzelés olyan jól bevált, hogy a fluenta mára modulokból építkezve a teljes beszerzési folyamatot képes lefedni. Büszkék vagyunk rá, hogy társaságunk mára hazánk vezető e-beszerzés szállítója lett, rendszereinken futott ez ideig Magyarországon a legtöbb elektronikus eljárás, illetve aukció.

Szeretne többet tudni a fluenta-ról? Látogasson el tudásbázisunkba, nézze meg ismertető anyagainkat és infografikáinkat!

CSAPATUNK VEZETŐJE

KUZMENKÓ NOÉMI

ügyvezetőNoémi nyolc év hazai és nemzetközi nagyvállalati beszerzési tapasztalatával a háta mögött 2014. novemberében csatlakozott az Electool csapatához. Termékmenedzseri, majd később cégvezetői, társ-ügyvezetői pozícióban elsősorban az ügyfélsikeresség előmozdításáért és a fluenta fejlesztéséért felelt.

2021. július 1-jén vette át az Electool irányítását. Célja a beszerzési szervezetek pozíciójának erősítése és képességeinek növelése az Electool által kínált technológiai megoldásokkal. Szakterülete a tudásmenedzsment a beszerzésben (MBA).

KOLLÉGÁINK

BÜRGÉS BARBARA

customer success

manager

ÁNYOS IBOLYA

head of sales

MAURER-SOMOGYI ÁKOS

IT team lead

SCHRÉDER ÁGNES

HR business partner

TOP