×

Telefonos ügyfélszolgálat

Kérdése van? Segítségre van szüksége?
Hívja munkatársunkat a
+36 1 8555 999 számon nyitvatartási időben.

Nyitvatartás

Munkatársaink várják megkeresését!
Hétfőtől péntekig 8:00 és 18:00 óra között
közép-európai (budapesti) idő szerint.

Phone support

Have a question? Need help?
Call
+44 20 3393 3514 to reach our colleagues during business hours.

Opening hours

Our colleagues will be pleased to help you!
From Monday to Friday between 8:00 and 18:00
Central European Time (Budapest)

RÓLUNK

2002-ben kezdődött minden... A hazai és nemzetközi nagyvállalatoknál szerzett beszerzési és gazdasági vezetői pozíciókat magunk mögött hagyva egy Magyarországon akkor még újdonságnak számító szolgáltató társaságot, ún. PSP-t (Procurement Service Provider) hoztunk létre.

Egy olyan megoldást álmodtunk meg, amely a több évtizedes beszerzői szaktudást a modern informatikai technológiával ötvözi. Célunk, hogy nagy- és középvállalatok számára biztosítsuk annak lehetőségét, hogy beszerzéseiket a legkedvezőbb piaci feltételek mellett bonyolítsák le, illetve üzleti folyamataikat optimalizálják.

Az elképzelés olyan jól bevált, hogy a fluenta mára modulokból építkezve a teljes beszerzési folyamatot képes lefedni. Büszkék vagyunk rá, hogy társaságunk mára hazánk vezető e-beszerzés szállítója lett, rendszereinken futott ez ideig Magyarországon a legtöbb elektronikus eljárás, illetve aukció.

Szeretne többet tudni a fluenta-ról? Látogasson el tudásbázisunkba, nézze meg ismertető anyagainkat és infografikáinkat!

CSAPATUNK VEZETŐJE

Vezetoi_foto

SZABÓ ÁKOS

Ügyvezető

Szabó Ákos, a Fluenta Europe Kft. jogelődjének, az Electool Hungary Kft.-nek 2003-as alapítása óta alapítóként és ügyvezetőként is aktívan részt vett a cég életében.
Kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik az elektronikus tendereztetés és a szolgáltatások aukcióra való előkészítésében, a beszerzési alkalmazásokban és a hozzájuk kapcsolódó munkafolyamatokban, valamint a beszerzési döntéselőkészítő és támogató rendszerekben.
„A Fluenta Magyarországon az egyik legmeghatározóbb beszerzés támogató szoftver a B2B szektorban, mely a cost under control irányából a process under management felé való elmozdulásban segíti a vállalatokat, hogy elindulhassanak a kockázatcsökkentés, hatékonyságnövelés, a beszerzési- és beszerzéshez kapcsolódó folyamatok transzformációja, digitalizációja felé.”

KOLLÉGÁINK

vezetoi foto

BÜRGÉS BARBARA

customer success

manager

vezetoi foto

ÁNYOS IBOLYA

head of sales

GERGELYNÉ STRBKA ESZTER

business development manager

SCHRÉDER ÁGNES

HR manager

TANÚSÍTVÁNYAINK

ISO tanusitvany
ISO tanusitvany
ISO tanusitvany
ISO tanusitvany
TOP