×

Telefonos ügyfélszolgálat

Kérdése van? Segítségre van szüksége?
Hívja munkatársunkat a
+36 1 8555 999 számon nyitvatartási időben.

Nyitvatartás

Munkatársaink várják megkeresését!
Hétfőtől péntekig 8:00 és 18:00 óra között
közép-európai (budapesti) idő szerint.

Phone support

Have a question? Need help?
Call
+44 20 3393 3514 to reach our colleagues during business hours.

Opening hours

Our colleagues will be pleased to help you!
From Monday to Friday between 8:00 and 18:00
Central European Time (Budapest)

Szállítói előminősítés, auditálás a fluenta compliance moduljával

A tendereztetési folyamat előkészítéseként felmerülhet a megszólítandó ajánlattevői kör előminősítése, szakmai kompetenciáik felmérése. A szakmai alkalmasság felmérését szolgáló előzetes információgyűjtés időigényes lehet, de a megfelelő megoldással csökkentheti az erre fordított időt, illetve felgyorsíthatja a folyamatot.

fluenta compliance - Szállítói előminősítés, auditálás a fluenta compliance moduljával

Szállítói kérdőívek

A tendereztetést megelőző előminősítési folyamat lebonyolítását egy egységes, interneten keresztül elérhető, az érintett piaci szereplők számára közzétehető kérdőívvel támogatja a rendszer.

A compliance modul biztosítja, hogy a piaci szereplők szakmai alkalmasságukat az Ön által előírt, egységes formában, a megadott határidőig nyújtsák be. Az egyszer kidolgozott kérdőívek, előminősítési eljárások reprodukálhatóak, másolhatóak.

Értékelő űrlap

A piaci szereplők által megadott feltételek egyesével történő kiértékelése időigényes folyamat, ezért a compliance modulban lehetőség van az információk előre rögzített súlyok és paraméterek szerinti automatikus minősítésére.

Az egyes kérdésekre adott válasz minősítési paraméterezése előzetesen beállítható (pl. minőségbiztonsági rendszer megléte, a fizetési határidő stb.)

Szállítói csoportok

Nagyobb értékű, több piaci szegmenst is érintő projektek esetében (pl. beruházás), ahol több szállítóval kell egyszerre kommunikálnia, hasznos lehet a szállítói csoportok létrehozása és alkalmazása.

Az egyes csoportok esetében csoportos jelleggel kezelhető a kérdőív közzététele. A kiíró a csoportra vonatkozóan határozza meg az előminősítés paramétereit, mely aztán a csoport minden tagja számára elérhetővé válik.

  • Jól vizualizált, felhasználóbarát felület
  • Egyénileg kialakítható szállítói űrlap
  • E-mail értesítés a benyújtott kérdőívről
  • A kérdőívek gyors és átlátható értékelése
  • Online szállítói adatbázis
  • Igény szerinti testreszabott riportrendszer

Érdekel!
Én is ki akarom próbálni!

MILYEN ESETEKBEN HASZNOS A fluenta compliance MODULJA?

  • Ha nehézséget jelent több piaci szereplő eltérő időben történő előminősítése.
  • Ha előnyt jelent, hogy a megszólított piaci szereplők egységes felületen, egységes formátumú, egyértelműen összehasonlítható információkat nyújtanak be.
  • Ha évente többször is változik a beszállítói listája.
  • Ha átláthatóságot szeretne és vannak a vállalat egészére nézve kötelező előírások a szállító-kiválasztással kapcsolatban szervezetén belül.

A fluenta compliance együttműködik a fluenta többi moduljával, így az itt bevitt adatok elérhetőek a tendereztető (fluenta sourcing) rendszerben és később az árversenyeztetés (fluenta auction) során is.

Szeretné tudni hogyan segít a fluenta compliance az Ön vállalatának?
Kérjen személyre szabott bemutatót!

TOP