×

Telefonos ügyfélszolgálat

Kérdése van? Segítségre van szüksége?
Hívja munkatársunkat a
+36 1 8555 999 számon nyitvatartási időben.

Nyitvatartás

Munkatársaink várják megkeresését!
Hétfőtől péntekig 8:00 és 18:00 óra között
közép-európai (budapesti) idő szerint.

Phone support

Have a question? Need help?
Call
+44 20 3393 3514 to reach our colleagues during business hours.

Opening hours

Our colleagues will be pleased to help you!
From Monday to Friday between 8:00 and 18:00
Central European Time (Budapest)

Nyerje ki az információkat az elektronikus folyamataiból!

Tekintse át a vállalati folyamatok valós idejű mutatóit néhány kattintással a fluenta analytics modul segítségével!

Megkönnyítjük a döntéshozatalt!

A Fluenta Analytics testreszabottan jeleníti meg az elvárt mutatókat és azok összefüggéseit, használatával könnyen és gyorsan hozzáférhet stratégiai és valós idejű riportjaihoz, így könnyítve meg a vezetői döntéshozatalt.

Mikor érdemes Fluenta Analytics modult használnia?

  • Nincs Business Intelligence rendszere, de úgy érzi, a vállalati adatok áttekintése nehézkes és az Excel táblák tömkelege már kevésnek bizonyul.
  • Komplex szűréseket szeretne aggregált adatokon végrehajtani.
  • Szükségessé válik a mennyiségi és minőségi információk megjelentetése a szervezetben.
  • Nagy számú számlázási, megrendelési tranzakciót és jóváhagyási lépést bonyolít le a szervezet - nem csak a beszerzés területén.
  • Pontosan szeretné látni az elért eredményeket.
  • Kapcsolatot teremtene az egyes Fluenta modulok között és a szinergiákat is ki szeretné használni.

Érdekel a Fluenta Analytics!

Egy helyen elérhető, átlátható riportok

Az Analytics modulban egy kattintással kimutathatóak az adatkapcsolatok, ezáltal könnyen átláthatja a köztük fennálló összefüggéseket.

Jó példa erre, amikor egy összevont riport mutat rá arra, hogy egy szállítótól 3-4 különböző szervezeti egység is szokott rendelni, azonban külön-külön szerződések alapján, esetleg más-más árlista alapján. Összevontan sokkal kedvezőbb feltételek és nagyobb költségkontroll is kialakítható.

Olyan szervezetekben is elérhetővé válik a valós idejű riportok készítése, ahol eddig erre nem volt eszköz vagy lehetőség.

Az egyszerű KPI-ok mellett, komplex mutatók kialakítása is lehetségessé válik, az adatok – modulok közötti kapcsolatok kimutatása, logikai kapcsolatok mentén.

Segítségükkel lehetőség nyílik visszatekinteni az elért eredményekre, így könnyítve a döntéshozatalt és támogatva a szervezetfejlesztést.

Egész szervezetre vonatkozó összehasonlító riportok előállításának lehetősége, melyek alapján láthatóvá válnak az átfedések, illetve az esetleges folyamatbéli vagy szabályozásbéli hiányosságok.

A teljesítményükre vonatkozó adatok alapján minősítheti beszállítóit, munkatársait. Azáltal, hogy akár havi bontásban is kimutathatóvá válik a kollégák leterheltsége, jobban tervezhetővé, időzíthetővé válnak az extra projektek és szabadságok.

Vezető riportok, dashboardok az Ön igényeire szabva

Más Fluenta modulok használata estén az Analytics egy kattintással hozzáférhetővé teszi az Ön számára azokat az információkat, melyek a modul adatokból elérhetők.

Valós idejű riportok

• Szállítói, munkavállalói teljesítmény mérése
• Aktuális státuszok
• Elért eredmények

Stratégiai riportok

• Elmúlt évek összesített áttekintése
• Trendek kimutatása
• Szervezeti egységek közötti kapcsolatok kimutatása

Különböző csomagok - rugalmas megoldás

A rugalmas rendszernek köszönhetően azonban az alapcsomag is testreszabható, illetve arra is van lehetőség, hogy egyéni igények szerint alakítsuk ki a dashboard felépítését, úgy, ahogy az az Ön vállalata számára a legkényelmesebb.

Basic Analytics – Már egy Fluenta modul esetén is megéri

Amennyiben rendelkezik már Fluenta modullal és szeretné, hogy az abban keletkező adatokról átlátható, valós idejű riportokat láthasson, a Fluenta Basic Analytics csomagja megfelelő az Ön számára. A villámgyors bevezetés lehetővé teszi, hogy akár egy-két héten belül hozzáférhessen vezetői riportjaihoz.

Advanced Analytics – modulokon átívelő, komplex riportálás

Több Fluenta modul használata esetén célszerű a komplexebb Fluenta Advanced Analytics csomagot választani, mely képes a modulokon átívelő folyamatok lefedésére, miközben külső adatok is betölthetők a rendszerbe.

Teljesen testreszabható megjelenítéssel rendelkezik, így az Ön igényei szerint alakítjuk ki az analitikus dashboardot és a riportok összetételét.

Ismerje meg a Fluenta Analytics modult!

Az űrlap kitöltését azonnal követően kollégáink felveszi Önnel a kapcsolatot.
Köszönjük szépen érdeklődését!

TOP