Ön itt tartózkodik:   hu  Előnyök  Innováció / Innováció

// Innováció

A megoldás erőssége, hogy a fejlesztés során kimondottan a felhasználói igényekre koncentráltunk. A korszerű szoftverfejlesztési környezet lehetővé teszi a gyors fejlesztéseket, a könnyű testreszabást. A piacon ismert egyéb megoldásokkal szemben ez azért jelent nagy előnyt, mert így a szoftver bevezetése lényegesen felgyorsul, azonnal használatba vehető.

Innováció a workflow területén. A beszerzési folyamat legidőigényesebb szakaszát, az igények jóváhagyását, a Fluenta egyik legfontosabb kihívásának tartottuk. A komoly előkészületeknek köszönhetően egy olyan workflow motort alkottunk, ami  egyszerűen kezelhető, bármely vállalat struktúráját képes kezelni, továbbá a végfelhasználó egyszerű kattintással tud hozzájutni minden szükséges információhoz. Többszintű jogosultság kezelést valósíthat meg a rendszer segítségével, így szinte automatizáltuk ezt a korábban hosszadalmas folyamatot.

// Kapcsolódás vállalatirányítási rendszerekhez

A Fluenta tökéletesen illeszkedik a vállalatirányítási rendszerekhez. Gond nélkül integrálható a megszokott ERP és könyvelési rendszerekkel, az Oracle-től és SAP-tól kezdve a Microsofton át más egyéb rendszerekig.  Ráadásul a beszerzési folyamat bármely pontján megtörténhet a Fluenta és az ERP rendszer integrációja.

// Testreszabás, akár egyéni igények mentén

A Fluenta egy rugalmas keretmegoldás, ahol is a felhasználók számos vállalatukra jellemző folyamatot, űrlapokat tudnak akár saját maguk is leképezni. Ez a rugalmasság biztosítja azt, hogy eltérő profilú és nagyságú vállalatok ugyanazon kiváló megoldást alkalmazzák, természetesen más-más paramétezéssel és beállításokkal.

// Gyors fejlesztés

A Fluenta olyan jövőbemutató technológiát alkalmaz, amely rugalmasan reagál a felhasználók igényeire. Folyamatosan javítja felhasználhatóságát, és olyan megoldásokat fejleszt ki, amelyekre a felhasználók kattintásai és navigálásai alapján valóban szükség lehet.